Kerstconcert van het Ritmeester - Veenzangers Mannenkoor

22 december 2018 in Wijkkerk Aller Erf

Kerst vier je samen, maar de kerstperiode is vooral ook een tijd van tradities, de kerstboom, families komen samen om gezamenlijk te eten, de kerstnachtdienst, gezelligheid met elkaar. Een traditie in Veenendaal is ook het Kerstconcert van het Ritmeester - Veenzangers Mannenkoor op de zaterdagavond voor Kerst. Al meer dan 35 jaar weet het koor elk jaar op een bijzondere wijze invulling te geven aan het Kerstgevoel. Ook dit jaar heeft het koor weer een schitterend Kerstrepertoire ingestudeerd met tal van nieuwe liederen maar natuurlijk ook de klassiekers als het Cantiqe de Noël, het  Sanctus en Benedictus en natuurlijk ook de samenzang met het publiek. Het koor wordt begeleid op de vleugel door Jan Lenselink en Bert Elbertsen op het Orgel. Zoals u van het RVM gewend bent is er ook de medewerking van een sopraan, dit jaar zal Tessa Maalcke haar stem kleuren met de 100 mannen van het koor. En wat past er beter bij een Kerstconcert dan het prachtige fluitspel van de hobo en dwarsfluit, ook dit jaar weer verzorgt door Elsemarieke den Hartogh en Marije Slot. De algehele muzikale leiding berust bij Jimco Zijlstra, dirigent van het koor. Kortom alle reden om samen met uw geliefde, vriend of vriendin dit prachtige concert te bezoeken.

Datum en locatie

Het concert wordt gegeven op zaterdagavond 22 december om 20.00 uur in Aller Erf, adres: Ronde Erf 24. (de zaal is open om 19.30 uur.) Kaarten kunt u hier via het reactieformulier aan de rechterzijde bestellen, via de leden van het koor, voor aanvang bij de zaal en op de volgende locaties:

• Boekhandel Van Kooten, Zandstraat 143
  • Priméra Van Walsem, Dr. S. De Bruïneplein 31.

Bestel kaarten - Kerstconcert 2018

Vul onderstaand bestelformulier in en bestel direct kaarten van dit concert.

Naam:*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*