Op zoek naar nieuwe leden voor het RVM

Op zaterdagmiddag 11 maart wordt een open repetitie georganiseerd. Het mannenkoor wil heel graag nieuwe leden verwelkomen. Het RVM wil ook in de toekomst nog jaren actief blijven. Het mannenkoor is fantastisch voor jong en oud.

Tegenwoordig heeft een mannenkoor voor sommigen een stoffig imago, maar niets is minder waar. Het RVM heeft enthousiaste zangers. Elke woensdagavond worden de liederen met passie maar ook met veel humor ingestudeerd.

Wij zingen bijzonder inspirerende liederen. Van rustig a capella tot zeer ritmisch. Het repertoire is christelijk, pop, musical, klassiek, kortom van alles. Waarom inspirerend; muziek is brandstof voor de geest, muziek maakt mensen blij,  muziek is de internationale taal en muziek verbindt. Gezelligheid staat heel hoog in het vaandel van het koor. Een repetitie avond start om 20:00 uur, er is een pauze om 21:15 uur en we zingen daarna nog van 21:30 uur tot 22:00 uur. Van 22:00 uur tot 22:30 uur is er gelegenheid om bij te praten, eventueel met een drankje.

De open repetitie is op zaterdagmiddag 11 maart in de Open Hof aan het Ronde Erf 86 in Veenendaal. Het programma:

De aanvang is 14:00 uur Welkom met koffie

We gaan 14:30 uur inzingen onder leiding van onze dirigent Jimco Zijlstra

We studeren samen een nieuw lied in.

Om 16:30 een pauze met een drankje

Om 17:00 uur een mini concert voor de familie van aspirant-leden, donateurs en sponsoren.

Om 17:45 einde

Facebook