Nieuwe leden bij ons RVM-koor

Ontwerp zonder titel (4)

In de aanwezigheid van het volledige bestuur zijn 11 nieuwe leden voor het koor aangenomen. Ze zijn op 16 februari 2022 in een aparte bijeenkomst, onder het genot van een bakje koffie en een koek, welkom geheten door onze voorzitter Hans Knopperts. De nieuwe leden hebben de afgelopen maanden met het koor meegedraaid en onder leiding van Gert Kroesbergen, apart zangkoor training gehad. Ze zijn op hun geschiktheid getest door onze dirigent Jimco en door onze 2e dirigent Gert Kroesbergen.

De nieuwe leden variëren in leeftijd van 36 tot 72. Een aantal hebben al koorervaring en anderen bespelen een instrument waardoor noten lezen voor hen geen probleem is. Voor een enkeling is alles nieuw. Tijdens de bijeenkomst hebben de bestuursleden zich voorgesteld en wat verteld over hun functie in het koor. Daarna hebben de nieuwe leden elk iets over zichzelf verteld. In de toekomst wordt elk lid nog apart geïnterviewd door Johan Mauritz. De secretaris, Bert van Dijk heeft de gegevens van elk nieuw lid opgenomen en een boek over de geschiedenis van ons koor overhandigd, ook een cd van het koor is uitgereikt.