Bruiloft Ton Roek en Gonnie van de Pol

Ontwerp zonder titel (11)

Begin maart 2022 mocht het bestuur een uitnodiging ontvangen voor de trouwdienst en de receptie van Gonnie van de Pol en Ton Roek. Hiermee waren alle leden van het RVM mannenkoor uitgenodigd om dit heugelijke feit mee te mogen en kunnen vieren met het bruidspaar.
Voorafgaande aan de feestelijkheden is er een inzameling geweest onder de koorleden voor een financiele bijdrage. Van het ingezamelde bedrag, totaal € 300,– heeft het bestuur een hotelbon en een prachtig boeket gekocht om dit namens de koorleden te kunnen overhandigen tijdens de receptie.

Op de trouwdag van Gonnie en Ton d.d. 17 maart 2022 zijn er enkele koorleden naar de Oude Kerk op de Markt in Veenendaal getrokken om daar de kerkelijke inzegening van het huwelijk mee te kunnen maken. Het was een prachtige trouwdienst in een mooie ambiance.Aansluitend aan de kerkelijke inzegening trok het bruidspaar en de gasten naar de prachtige trouwlocatie de Residence te Rhenen. Daar werd een ieder hartelijk ontvangen. Voor de locatie stond een prachtig bord met “Welkom”, dan voel je jezelf ook gelijk welkom.

Voorzitter Hans Knopperts en concertmeester Dick van de Pest hebben namens het RVM mannenkoor de honeurs waargenomen en aan het kersverse bruidspaar de bloemen en de kadobon overhandigd. Aansluitend werden alle gasten voorzien van een kopje koffie met wat lekkers erbij. Daarna werden de drankjes en hapjes geserveerd. Het ontbrak de gasten geenszins, er was voor eenieder voldoende te eten en te drinken. Namens het RVM waren er een tiental koorleden aanwezig.

Bruid Gonnie kon ons bij binnenkomst verklappen dat Ton voor zijn 60e verjaardag wilde trouwen en jazeker dat is hem gelukt want afgelopen zaterdag 19 maart 2022 mocht Ton de mooie leeftijd van 60 jaar bereiken. Proficiat Ton.