Repetities

Ritmeester - Veenzangers Mannenkoor

De wekelijkse repetities worden op woensdag van 20:00 – 22:00 uur gehouden in "De Troubadour" Zandstraat 36, 3901 CM  in Veenendaal.

De repetitie staat onder leiding van de dirigent Jimco Zijlstra.

Het koor heeft in Gert Kroesbergen (bas) een lid die ervaring heeft in koordirectie en Jimco assisteert als repetitor. Regelmatig worden afwisselend door dirigent en repetitor afzonderlijke partij repetities gehouden. Daarnaast werkt het koor constant aan het perfectioneren van de koorklank. Dit gebeurt niet alleen tijdens de repetities maar ook door de koorscholing, die in samenwerking met Nicoline van Doorn wordt georganiseerd.

Na afloop van de repetitie is er altijd een gezellige nazit waarbij in een ontspannen sfeer de onderlinge band wordt verstevigd.

Nieuwe leden zijn altijd welkom.
Weet u nog niet zeker of u bij een goed koor wilt komen zingen?
Kom dan eens luisteren. Ook u bent dan snel om, en gaat u wekelijks met heel veel plezier naar het RVM.

Gallerij foto's

repetities-2.jpg
repetities-3.jpg

Reactie

Heeft u vragen? Vul het reactieformulier in en het Ritmeester - Veenzangers Mannenkoor neemt z.s.m. contact met u op.

Naam:
Adres*
Postcode
Woonplaats
Reactie*

Wilt u ons koor komen versterken? Stuur uw reactie op of bel ons secretariaat via: 0318 - 527796